Vandaag geopend

Behandelingen

In onze kapsalon zijn wij op de hoogte van de laatste technieken en vakmanschap. Zodat de klant met een fijn gevoel en een schitterend kapsel naar huis gaat!

Elumen

Ga voor uitzonderlijke duurzaamheid met de intense kleuren van Elumen. Elumen herstelt het haar tijdens het kleuren en dat zonder peroxide, amoniak en amoniakgeur! De kleurstoffen van Elumen dringen diep door tot in het haar en creëren een buitengewone intensiteit en lange levensduur. Nu zelfs 100% grijsdekkend!

Elumen Play
Breng jouw creativiteit naar boven met Elumen Play! De kleuren van Elumen Play gaan 10 tot 15 wasbeurten mee en zijn gemaakt om in dezelfde tinten te vervagen. Met de fantastische semi-permanente kleuren van Elumen Play kan je eindeloos combineren, perfect voor als je graag net iets anders wilt.

Curlsys

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam (geregistreerd trade mark) voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van Brian McLean. Dit concept wordt vanuit MCLEAN SYSTEMS® verkocht en getraind in de vorm van seminars.

Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen , die dynamische krullen en verschillende variaties creëeren.

De voordelen
Het perfecte antwoord voor alle klanten met natuurlijk krullend haar.
Creëert sterke of zachte krullen met structuur. Verdubbelt het volume zonder ‘slicen’, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar. Creëert ‘directional swing’ en beweging in zelfs stijl haar. Versterkt de veerkracht en vitaliteit. Geeft gepermanent haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

Bekijk de resultaten van de Curlsys behandeling gedaan door Leonie hier links!

KIT Oxilock Plasma

Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen.
Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen.
Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.